Sponsoring

Wat onderscheidt Future Star Baseball Academy nu van honkbalverenigingen en waarom is het voor het bedrijfsleven aantrekkelijk om juist Future Star Baseball Academy te sponsoren?

Ambitie

Future Star Baseball Academy is een honkbal academy waarbij de missie is het enthousiast maken van jongens en meiden voor de honkbalsport, het overbrengen van honkbaltechnische vaardigheden en vaardigheden op sociaal gebied, bijvoorbeeld plezier, teamspirit en doorzettingsvermogen. Bovendien wil Future Star Baseball Academy laten zien dat het vooruit wil en ook open staat en blijft staan voor innovatieve ontwikkelingen in de honkbalsport. Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord (social return) verenigen bij ons hoog in het vaandel. Dit komt de uitstraling van Future Star Baseball Academy, maar ook zeker van haar sponsoren ten goede.

Wat levert het u als sponsor op?

Honkbal is een sport waar sponsoring goed is ontwikkeld en is geaccepteerd. Niet alleen in de topsport echter ook in de amateursport groeit het wederzijdse belang van sponsoring.

Future Star Baseball Academy is een groeiende Academy met veel passie en uitstraling binnen en buiten de regio Zuid Holland. De Academy draagt actief bij aan de verbintenis en biedt ontspanning voor veel jeugd honkballers. Daarnaast draagt de Academy bij aan een goede gezondheid door voldoende beweging. Als sponsor van Future Star Baseball Academy, verbindt u zich als bedrijf niet alleen aan een nette, actieve, prominente en vooral een sportieve Future Star Baseball Academy, primair ondersteunt u direct de jeugd. Door de sponsorbijdragen is Future Star Baseball Academy enerzijds in staat de “contributie” voor onze cursisten betaalbaar te houden en anderzijds veel investeringen te doen in het ontwikkelen van innovatieve trainingsmogelijkheden, inschakelen gasttrainers.