Honkbalclinics voor bedrijven

De baseball Academy verzorgt speciale baseball clinics voor bedrijven en organisaties. Met de vele jaren ervaring die de baseball Academy heeft op het gebied van techniektraining, explosiviteit en mentaliteit, bieden we organisaties een gelegenheid om de medewerkers een mooie dag of dagdeel aan te bieden. De vele aspecten die honkbal met zich meebrengt zijn een grote meerwaarde voor iedere organisatie. We bieden natuurlijk de standaard techniek-, loop- en explosiviteitstrainingen aan, maar we maken graag volledig op maat voor uw bedrijf een honkbal clinic. Denkt u hierbij eens aan de volgende aspecten:

  • Samenwerking: Honkbal is een teamsport waarbij het team kan groeien door het excellente individu, maar waarbij ook de individuele speler gedragen door zijn team kan excelleren
  • Mentaliteit: De wil om te winnen, te scoren, niet opgeven, vallen en opstaan
  • Explosiviteit: Pieken op het juiste moment, kansen ruiken en pakken
  • Lichaamsbeweging: Genieten van je lijf en je eigen kracht, zoeken naar je grens
  • Tactiek en strategie: Honkbal is veel meer dan 18 mensen en een bal, er zitten concepten achter, zowel tactieken als strategieën.Al deze onderdelen zijn terug te vinden in bedrijven en organisaties. Dus of u nou een fitheid training, een dagje uit, een teambuilding, of een tactische workshop zoekt, bij Future Star Baseball Academy weten we hoe we u kunnen helpen! Neem contact op voor meer informatie of het boeken van een baseball clinic voor uw bedrijf.