Honk- en softbal voor scholen

Scholen kunnen Future Star inhuren voor kwalitatief hoogwaardige honkbalclinics waarin de nadruk op plezier zal worden gelegd. Tijdens onze activiteiten doen wij er alles aan dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Fouten zijn geen probleem en we stimuleren iedereen creatief te zijn en eigen keuzes te maken. Onze trainers benadrukken voornamelijk dat wat goed gaat. Natuurlijk is er ook aandacht voor wat minder goed gaat en iedereen op zijn/haar eigen niveau en tempo helpen om een betere speler te worden. De honkbalschool is gebaseerd op kennis opgedaan in zowel Nederland als USA. Dit betekent dat alle trainingen volgens hoge eisen worden gegeven. De ontwikkeling van functionele technische vaardigheden staat centraal. Iedere training wordt nauwkeurig voorbereid en heeft een herkenbare structuur.

Kernwaarden Clinics:

  • Samenwerking: Honkbal is een teamsport waarbij het team kan groeien door het excellente individu, maar waarbij ook de individuele speler gedragen door zijn team kan excelleren
  • Mentaliteit: De wil om te winnen, te scoren, niet opgeven, vallen en opstaan
  • Explosiviteit: Pieken op het juiste moment, kansen ruiken en pakken
  • Lichaamsbeweging: Genieten van je lijf en je eigen kracht, zoeken naar je grens
  • Tactiek en strategie: Honkbal is veel meer dan 18 mensen en een bal, er zitten concepten achter, zowel tactieken als strategieën.Al deze onderdelen zijn terug te vinden in scholen, bedrijven en organisaties.

Schoolclinics

Heeft u als school interesse in honkbalclinics en wilt u een tophonkballer uw scholieren laten trainen onder het mom van een bepaald thema? Neem dan contact op met Future Star Baseball Academie. U kunt ook uw gemeente raadplegen en informeren naar de mogelijkheden vanuit de gemeente voor uw school.