Future Star Baseball Academy

Shurty Tremus is al sinds 1995 actief als speler en coach in Nederland. Tijdens wekelijkse trainingen, honkbaldagen en honkbalstages krijg je bij ons de beste en leukste trainingen! Door jou met plezier te laten trainen zorgen onze trainers voor ontwikkeling van je vaardigheden en zal je gegarandeerd beter leren honkballen!

Ofwel, Met Plezier Leren honkballen doe je bij Future Stars Baseball Academy!

Professionele trainers

Wij werken uitsluitend met professioneel ingestelde trainers, die geloven in ieders talent. Al onze trainers zijn intern opgeleid door Shurty Tremus  en hebben veel ervaring met het trainen en begeleiden van groepen. De trainers hebben veelal een hoofdklasse achtergrond.

Gericht op jouw individuele ontwikkeling

Het is een illusie om van iedereen een MLB speler te maken, maar wij helpen iedereen naar zijn/haar eigen top, ongeacht het niveau. Door te trainen in kleine groepen en veel te variëren en te differentiëren dagen wij iedereen uit zich verder te ontwikkelen. Behalve ontwikkeling op honkbalgebied, dragen onze training ook bij aan sociale en cognitieve ontwikkeling.

Gestructureerde trainingen

De honkbalschool is gebaseerd op kennis opgedaan in zowel Nederland als USA. Dit betekent dat alle trainingen volgens hoge eisen worden gegeven. De ontwikkeling van functionele technische vaardigheden staat centraal. Iedere training wordt nauwkeurig voorbereid en heeft een herkenbare structuur.

Veilige, leuke en uitdagende leeromgeving

Tijdens onze activiteiten doen wij er alles aan dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Fouten zijn geen probleem en we stimuleren iedereen creatief te zijn en eigen keuzes te maken. Onze trainers benadrukken voornamelijk dat wat goed gaat. Natuurlijk is er ook aandacht voor wat minder goed gaat en iedereen op zijn/haar eigen niveau en tempo helpen om een betere speler te worden.