PARTNERSAMENWERKING FUTURE STAR BASEBALL ACADEMY EN USTUDY SPORTS

Op 1 juni 2021 zijn Future Star Baseball Academy en adviesbureau UStudy een unieke samenwerking aangegaan om alle jeugdspelers de mogelijkheid te geven honkbalontwikkeling en ervaring in de Verenigde Staten op te doen.

Deze samenwerking houdt in dat de Academy gebruik maakt van de kennis en expertise van UStudy met betrekking tot studie en honkbal op Amerikaans high school en collegeniveau, hun jarenlange ervaring met Nederlandse honkballers en hun enorme netwerk van coaches in de VS. Voor iedereen is wel een passende plek in de VS te vinden.
Elke speler vanaf 15 jaar die benieuwd is naar zijn opties in de VS en zich aanmeldt voor dit “Go USA Get Recruited Program” van de Academy, levert film en statistieken aan bij de Academy. Vervolgens ontvangt de speler een lijst van coaches die graag in contact met hem willen komen om te spreken over een plek in hun team.

De Academy zal daarbij zijn eigen honkbal advies en visie aan de speler geven voor de meest passende opties. De kosten voor deelname aan het programma bedragen 750 euro incl. btw. Indien de speler wenst, kan UStudy ook ondersteunen in de vervolgstap naar aanmelding, visumaanvraag etc. in de VS regelen. Academy spelers krijgen ook hierop korting.
Deze unieke samenwerking sluit aan bij de eigen ontwikkelingen van Future Star Baseball Academy op het vlak van professionalisering van de jeugd en hun “Way to the Top”.

Door UStudy in te schakelen kan het spelers en ouders deskundig informeren over de vele honkbal- en studiemogelijkheden in de VS, financieringsopties, speelgerechtigdheid en dergelijke. Hiermee heeft de Academy een eigen internationaal ontwikkelprogramma in huis dat uniek is in Nederland.

Het bestuur van de Academy is blij met de samenwerking; ‘zo kunnen we al onze spelers extra inhoud bieden waardoor de internationale mogelijkheden via onze Academy omhooggaat. UStudy is al 16 jaar succesvol in het adviseren en plaatsen van jeugdspelers in de VS en met hun enorme kennis, ervaring en netwerk in de VS kunnen we alle geïnteresseerde jeugdspelers bedienen. Ongeacht of je in een selectieteam speelt of niet, ongeacht je honkbal- en studie ambities en ongeacht voor hoelang je naar de VS wilt gaan’.
De samenwerking wordt in principe voor de komende drie jaar aangegaan. Jaarlijks biedt UStudy een informatie webinar speciaal voor Academy spelers en ouders. Samenwerking op andere gebieden zijn nog onderwerp van overleg.

Meer informatie en aanmelding voor het Go USA Get Recruited Programma:

Shurty Tremus, futurestar.tremus@gmail.com
tel. 06 2718 6944.

Informatie over Future Star Baseball Academy: https://www.futurestar-baseball.com

Informatie over UStudy Sports: https://www.ustudysports.world
*****
“YOUR WAY TO THE TOP”