Goed nieuws!!

Wederom hebben wij weer enorm goed nieuws over Future Star Academy te melden. Met regelmaat zien wij dat spelers meer persoonlijke aandacht nodig hebben om hun weg naar hun top te bereiken. Wij hebben hier intern veel over gesproken en willen dit ook daadwerkelijk gaan oppakken. Wij zijn zeer verheugd te melden dat wij Dwayne Kemp hebben kunnen vastleggen als vaste instructeur voor onze nieuwe Elite Clinics. Deze clinics worden gegeven in kleine groepen en specifiek afgestemd op een bepaald onderdeel van de honkbalsport. De spelers zullen persoonlijke aandacht krijgen en worden voorzien van tips en drills om hun weg naar de top te vinden. Wij denken met Dwayne Kemp hierin de juiste man te hebben gevonden en wensen hem veel succes met dit geweldige concept. De elite clinics zullen vanaf volgende week beschikbaar zijn op Social Media en onze website. Omdat dit een nieuwe clinic is zullen wij aan de eerste 20 deelnemers een origineel Future Star Academy t-shirt uitreiken. Mis het niet!!