Future Star Academy is nu twee jaar onderweg en heeft vele spelers begeleidt en gebracht naar hun top. De afgelopen twee jaar zijn er meer dan 300 spelers op clinics en try-outs aanwezig geweest. Zoals wij al eerder hebben aangegeven is het nu tijd voor de volgende belangrijke stap “Het honkbal in de breedte uitbreiden”. De eerste stappen op diverse scholen worden nu uitgezet met als doel om de schooljeugd de weg naar het honkbalveld te wijzen. De komende jaren zal Future Star Academy zich in gaan zetten in verschillende regio’s en de daarbij behorende clubs. Gezien de impact kunnen wij nu officieel melden dat wij per direct zijn gekenmerkt als leerbedrijf. Wij gaan met enthousiaste leerlingen aan de slag om hun verder te brengen in hun carrière en daarbij de honkbalsport positief onder de aandacht te brengen.

Wij zijn erg trots op deze erkenning en zien hierin vooral bevestigd dat de Future star Academy op een zorgvuldige wijze en met veel enthousiasme binnen de honkbalsport beweegt.