Honkbal kent geen ‘half time, dus ook in de zomermaanden gaat Future Star Academy met zijn U18 Travel Team vol gas door!! Zo is het de bedoeling dat het U18 Travel Team dat dit voorjaar deelneemt aan de U18 Palomino European Qualifier in Stuttgart, ook zal gaan deelnemen aan de 1e editie van de U18 Amsterdam International Baseball Week. Dit prestigieuze toernooi met teams uit o.a. USA, Duitsland, Belgie, Zweden en natuurlijk Nederland zal worden gehouden van zondag 2 augustus tot en met vrijdag 7 augustus 2020 op het complex van Pirates in Amsterdam. Mocht je nu (nog) geen deel uit van het 2020 Future Star U18 Travel Team, maar heb je wel interesse om met het U18 Travel Team deel te nemen aan dit toernooi, geef je naam dan toch maar door aan Shurty Tremus, futurestar.tremus@gmail.com.

You never know !!