Mocht je na dit voorjaar nog wat juice in je armen hebben, dan volgt hieronder goed nieuws! Het 2020 Future Star U16 Travel Team zal deelnemen aan de U16 Holland Baseball Week. Dit toernooi beleeft in 2020 zijn debuut en de verwachting is dat het een sterk bezet toernooi gaat worden. De U16 Holland Baseball Week zal worden gehouden van zondag 16 augustus tot en met vrijdag 21 augustus 2020 in- en rond het Familiestadion van Neptunus in Rotterdam. Voor de Future Star Academy is dit toernooi ‘almost in our backyard, dus daar kunnen wij met het 2020 Future Star U16 Travel Team niet wegblijven! Mocht je nu (nog) geen deel uit van het 2020 U16 Travel Team, maar heb je wel interesse om met het Future Star Travel Team deel te nemen aan dit toernooi, geef je dan toch voor maar op bij Shurty Tremus, futerestar.tremus@gmail.com.

It ain’t over untill it’s over !!