Aanstaande 14 december organiseert Rotterdam United Baseball een coachclinic voor alle coaches. De clinic wordt gehouden in de business lounge van Neptunus en bijwonen is gratis.

De clinic is gericht op de inhoud en organisatie van zaaltrainingen, welke alweer snel van start zullen gaan. Het is een goed moment om inspiratie op te doen en een leuke gelegenheid om coaches uit de regio beter te leren kennen. De middag zal worden afgesloten met een borrel in het clubhuis van Neptunus.
Sprekers zullen onder andere zijn: Ronald Jaarsma: manager van Curaçao Neptunus, Elton Koeiman: Pitchingcoach van Curaçao Neptunus, Jeroen Sluijter: Oud International en coach van Little League tot aan Hoofdklasse en Evert-Jan ‘t Hoen. Technisch Coördinator Unicorns en Bondscoach.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 Inloop / Opening
13:15 Programma 1
14:00 Programma 2
14:40 Break
15:00 Programma 3
15:40 Programma 4
16:20 Borrel
17:30 Einde

Voor verdere info zie website https://rotterdamunitedbaseball.com