“Zo goed als Mookie Bets is met bowling, gaan wij nooit meer worden”, lacht Shurty nadat aan het einde van zijn beurt nog 3 pins zijn achtergebleven op de bowlingbaan. Bally’sBowling in Rijswijk vormt vanavond immers het decor voor de jaarlijkse Award Night van de Future Star Academy. Na een intensief seizoen honkbal is het vanavond de tijd om alle spelers in het zonnetje te zetten en ouders te bedanken voor hun betrokkenheid en inzet. De avond is gestart met een gezellig diner voor alle spelers, ouders, broers en zussen. Een leuk gelegenheid om met elkaar terug te blikken op de mooie momenten van het jaar. “We vinden het gewoon vanzelfsprekend om iedereen ook hierin te betrekken” aldus Shurty. Het gaat wat ons betreft verder dan alleen honkbal. De Future Star Academy is evenzeer een plek waar vriendschap en betrokkenheid centraal staan en dat geldt niet alleen voor de spelers. “Vanavond blijkt dat maar weer eens. Kijk maar eens om je heen en zie hoeveel plezier iedereen heeft” zo gaat Shurty verder.

Voorafgaand aan de bowlingwedstrijd werden bij de uitreiking van de prijzen alle spelers in het bijzijn van hun familie uitgebreid door Shurty “geroast”, waarbij spelers op een komische wijze werden gepersifleerd of anekdotes met humor zwaar werden aangedikt. Bij de uitreiking werd zelfs een live-verbinding tot stand gebracht met de USA, omdat momenteel een van de Future Star spelers daar verblijft voor zijn studie en honkbal. Hierna was het de beurt aan de spelers en ouders om de coachingstaff op indrukwekkende wijze te bedanken voor de intensieve begeleiding in het afgelopen seizoen. En zo kwam een mooie avond tot een einde, maar niet voordat Shurty in voorbereiding op het nieuwe seizoen alvast de nieuwe trainingstijden bekend had gemaakt. Het nieuwe seizoen 2020 is wat betreft de Future Star Academy gisteren begonnen…….

16-11-2019