Het honkbalseizoen zit er op, de prijzen verdeeld! De clubs gaan nu genieten van hun welverdiende winterstop. Niets van dat alles bij de Future Star Academy. “Nu begint het pas echt!” zo vertelt Shurty. In de maand september hebben wij al verschillende try outs gehouden voor de U14, U16 en U18 teams. Van de ruim 130+ aanmeldingen zijn wij nu terug naar een voorselectie van 22 spelers per team. Met deze selectie gaan wij de komende tijd aan het werk. Wij zijn enorm blij met de mogelijkheid die Bob Prins van BP Sports Center in Amsterdam ons biedt met het beschikbaar stellen van hun indoor accommodatie,  zo gaat Shurty verder. “De faciliteiten binnen het BP Sports Center, geven ons de kans om gaandeweg het selectieproces alle spelers op een objectieve- en professionele wijze te beoordelen”. De selectietrainingen in het BP Sports Center starten deze week en lopen door tot en met eind december.

13 oktober 2019