Afgelopen vrijdag was de Future Star try-out voor het Europees Kampioenschap U16 Colt League. De opkomst op het ballpark van The Orioles in Bergschenhoek was ook deze keer weer overweldigend. Met ruim 55 enthousiaste honkballers werd het door Shurty zelf opgestelde testcircuit doorlopen en iedere speler getest op zijn skills. Oud Future Star spelers uit voorgaande edities hadden zich vrijwillig aangemeld om de deelnemers te assisteren bij het doorlopen van de diverse stations. “Het is echt heel mooi om te zien hoe zoiets ontstaat”, zo verklaart Shurty. “ Binnen Future Star stimuleren wij onderlinge kameraadschap en het initiatief van deze jongens om de nieuwe lichting spelers te komen helpen is een bevestiging daarvan” Wij zetten dit succes graag voort en hopen spelers een leuke tijd te laten beleven in de honkbalsport.